Sedat Mısır, Artvin Dernekler Federasyonu’nda

Sedat Mısır, Artvin Dernekler Federasyonu’nda

 Gebze bölgesinde birçok proje gerçekleştiren Mısırlıoğulları Grubu’nun Genel Müdürü Elektrik mühendisi Sedat Mısır, geçtiğimiz günlerde...

 

Gebze bölgesinde birçok proje gerçekleştiren Mısırlıoğulları Grubu’nun Genel Müdürü Elektrik mühendisi Sedat Mısır, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Artvin Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 

Tüm delegelerin hazır bulunduğu genel kurul öncesi yoğunluk gözlendi. Artvin'in önde gelen işadamları, eski yeni siyaset adamlarından Türkiye'nin başka illerinden milletvekili olan Artvin kökenli siyasilerin katıldığı genel kurulda, kurucu başkan Metin Kar kürsüye gelerek günün önemini belirten bir konuşma yaptı.  Daha sonra ise, Divan Heyetine sunulan yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek üyeliklerine talip isimleri genel kurulun bilgisine tek, tek okuyarak sundu. Tek liste ile girilen seçimlerde açık oylama sonucu delegelerin oy birliği ile seçilen kurul şu isimlerden oluştu:”Metin Kar, İsmail Akbulut, Gürel Durmuş, Mansur Yazar, Şinasi Gültekin, Leylanur Gün, Efrahim Yıldız, Ömer Tabak, Tuncay Akın Orhan, Süleyman Yeniçeri, Savaşer Şentürk, Namık Erkan Gök, Murat Kaptan, Sedat Mısır, Mehmet Cebeci. Denetleme kurulunda Suat Gül, Hüseyin Öztürk ve Adil Özer, Disiplin kurulunda ise Erdal Öztürk, Hüsamettin Çelik ve Fikret Özkan görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.