SEDAŞ yöneticilerinden kalpleri aydınlatan ziyaret

SEDAŞ yöneticilerinden kalpleri aydınlatan ziyaret

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (SEDAŞ), Dilovası’nda yapılan planlı elektrik kesintisi hakkında çağrı merkezini arayarak bilgi almak isteyen küçük müşterisi Uğur Ali Demir’i evinde ziyaret etti.

SEDAŞ çağrı merkezini arayan Demir ailesinin konuşmasına, “Çizgi film izleyemiyorum abla. Elektrik ne zaman gelecek?” sorusuyla dahil olan 3 yaşındaki Uğur Ali, SEDAŞ müşteri temsilcisi ile tatlı bir iletişim kurarak elektrik verilene kadar resim çizme ve boyama sözü verdi. SEDAŞ’ın en küçük müşterisi Uğur Ali ile gerçekleşen diyalogdan söz eden SEDAŞ müşteri temsilcisi, “Çizgi film izleyemediği için elektriklerin ne zaman geleceğini soran minik müşterimiz Uğur Ali’ye, kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti için bölgede ekiplerimizin planlı kesinti yaptığını söyledim.

ÇİZDİĞİ RESİMLERİ HEDİYE ETTİ

Bu süre içinde bizlere elektriğin resmini çizmesini ve elektrikler geldiğinde de çizdiği ve boyadığı resimleri 0.530.919 19 19 numaralı SEDAŞ WhatsApp hattımıza iletmesini istedim” dedi. Minik Uğur Ali’nin resim paylaşımı sonrası Demir Ailesi ile iletişime geçen SEDAŞ Çağrı Merkezi Koordinasyon yöneticileri, Dilovası Bölge Yöneticisi Burak Yılmaz’la birlikte küçük müşteri Uğur Ali’yi evinde ziyaret etti. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Uğur Ali çizdiği resimleri SEDAŞ yöneticilerine hediye etti.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.