SEDAŞ paydaş algısını ölçüyor

SEDAŞ paydaş algısını ölçüyor

Elektrik dağıtım hizmetinde odak noktasına müşteri memnuniyetini koyan SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) bölgesinde elektrik kullanan tüketicilerin, algılarını, beklenti, talep ve önerilerini,  belirlemek üzere “Müşteri Memnuniyeti ve İtibar Araştırma

1-080.jpg

XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık Firması aracılığıyla yapılacak araştırma sonrasında elde edilecek veriler, SEDAŞ'ın stratejik planlamalarına da yön verecek. Şirket aynı zamanda bugüne kadar yaptığı yatırım, dağıtım faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerinin tüketici nezdinde yansımalarını da ölçmüş olacak.

"BU ÇALIŞMA PROJELERİMİZDE YOL GÖSTERİCİ OLACAK"

SEDAŞ'ın bölgesinde elektrik kulanan tüm paydaşları ile birebir iletişim sağlamayı, ihtiyaç ve talepleri yerinde çözmeyi hedeflediğini dile getiren Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Hizmet bölgemizde başta yerel yöneticilerimiz olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ve farklı tüketici grupları ile sık sık bir araya geliyoruz. Yaptığımız görüşmeler ve toplantılarda gerek yerel yönetimlerin gerekse tüketicilerimizin elektrik dağıtımı ile ilgili talep ve sorunlarını dinliyoruz. Bu toplantı ve görüşmelerde aldığımız notlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek daha kaliteli bir elektrik dağıtım hizmeti vermek için planlamalar yapıyoruz. XSIGHTS Araştırma ve Danışmanlık Firması ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda ise hem şirketimizin paydaşları nezdindeki algısını ölçmeyi hedefliyoruz hem de onların talep ve beklentilerini öğrenmek istiyoruz. Aynı zamanda yapacağımız araştırmadan elde edilecek veriler ve sonuçların tüketicilerimizin memnuniyetini daha da artırıcı çalışma ve projelerimiz için yol gösterici olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.