SEDAŞ öğrencileri bilgilendiriyor

SEDAŞ öğrencileri bilgilendiriyor

  SEDAŞ Proje kapsamında bu yıl da SEDAŞ çalışanlarının verdikleri enerji verimliliği eğitimleri ile 1500 öğrenciye ulaşacak.SEDAŞ Geleceğin...

 

 

SEDAŞ Proje kapsamında bu yıl da SEDAŞ çalışanlarının verdikleri enerji verimliliği eğitimleri ile 1500 öğrenciye ulaşacak.

SEDAŞ Geleceğin Enerji Tasarrufu Temsilcilerini Yetiştiriyor.

SEDAŞ, enerji kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasını desteklemek amacıyla "Enerjimi Verimli Kullanıyorum. Ülkeme de aileme de kazandırıyorum” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile enerji tasarrufunun önemine dikkat çekmeye bunu anlatırken elektriğin güvenli kullanımına da dikkat çekmeye devam ediyor.

ELEKTRİĞİN GÜVENLİ KULLANIMINI ÖĞRENİYORLAR

SEDAŞ, çocuklara enerji tasarrufunu anlatırken, sosyal sorumluluğu kapsamında elektriğin güvenli kullanımına da dikkat çeken sunumlar yapıyor. Ülkemizin enerji alanında en önemli konularından biri olan enerji verimliliği hakkında kamuoyunda ve geleceğin enerji elçileri ilkokul öğrencilerinde enerji tasarruf algısını uyandıran ve yaygınlaştıran "Enerjimi Verimli Kullanıyorum. Ülkeme de aileme de kazandırıyorum” projesi kapsamında, SEDAŞ’ın eğitim salonunda bir araya gelen ilkokul öğrencilerine enerji verimliliği ve elektriğin güvenli kullanımı eğitimleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.