SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

SEDAŞ Gebze de Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven’in davetiyle, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova Köy ve Mahallelerinin 78 muhtarı ve Gebze İlçe Protokolunun...

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven’in davetiyle, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova Köy ve Mahallelerinin 78 muhtarı ve Gebze İlçe Protokolunun davetli olduğu iftar yemeği organizasyonu, SEDAŞ yöneticilerini Holiday İn Otelde davetlilerle buluşturdu.

 

İftar yemeği sırasında misafirlere ayrı ayrı hoş geldiniz diyen Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ile İlçe Sorumlusu Volkan Özgülen ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan misafirleri kapıda karşıladılar.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’un da yer aldığı iftar yemeğinde Gebze’nin elektrik dağıtım hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu yatırımları da ele alındı. Güven, Muhtarlar ve yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, iftar yemeği vesilesiyle yerel yöneticilerimizle bir arada  olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk, dedi. Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kaymakam Salih Karabulut, iftar yemeğinin SEDAŞ yöneticileriyle yerelde görev yapan muhtarları ve ilçe protokolunu bir araya getirmesinde bir vesile olması nedeniyle etkin iletişim anlamında ve Gebze de elektrik dağıtım hizmetlerinin ele alınmasına katkı sağladığı için  çok faydalı olduğuna inandıklarını belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.