SEDAŞ ekipleri afet bölgesinde görev yaptı

SEDAŞ ekipleri afet bölgesinde görev yaptı

SEDAŞ tüm üst düzey yöneticileri ve işletme bakım ekipleri ile sahaya inerken, ekipler dur durak bilmeden afet bölgesinde enerji vermek için görev yaptılar.

Sakarya’da Karasu ve Kocaali’de, Düzce’de ise Akçakoca, Gümüşova ve Cumayeri İlçelerinde yaşanan büyük sel felaketi SEDAŞ yöneticileri ve işletme bakım ekiplerini alarma geçirdi.

30 SAAT MÜCADELE VERDİLER

Sakarya’nın Karasu ve Kocaali İlçelerinde şiddetli sağanak yağışı ile birlikte taşan Maden ve Melen Dereleri nedeniyle, 7 köye ulaşım kapandı. SEDAŞ ekipleri ulaşımın kapandığı köylere o an için enerji vermek için gidemezken, suların çekilmesiyle bu köylere de harekete geçtiler. Selden mahsur kalan vatandaşlar askeri helikopterlerle kurtarıldı.   SEDAŞ ekipleri Karasu ve Kocaali’de iki ilçenin de enerji verilemeyen büyük bölgelerine yeniden enerji alınabilmesi için canla başla çalıştılar.  30 saat boyunca ekiplerin koordineli bir şekilde sahada mücadelesi ile enerjisiz bir yer kalmayıncaya kadar SEDAŞ ekipleri afet bölgesinde enerji verme mücadelesini sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.