SEDAŞ çalışanların eğitimini sürdürüyor

SEDAŞ çalışanların eğitimini sürdürüyor

  SEDAŞ insan kaynaklarına ve kurumsal eğitim çalışmalarına verdiği değer kapsamında, elektrik dağıtım hizmetlerinde görev yapan çalışanlarının...

 

 

SEDAŞ insan kaynaklarına ve kurumsal eğitim çalışmalarına verdiği değer kapsamında, elektrik dağıtım hizmetlerinde görev yapan çalışanlarının mesleki gelişimine katkı sağlamak üzere yaptığı eğitim yatırımları ile dikkat çekerken, yeni eğitim yatırımı olan Teknik Eğitim Merkezini de tamamladı. SEDAŞ 1450 çalışanına vereceği eğitimlerde, bu eğitim merkezini en etkin şekilde kullanarak, çalışanlarına yapacağı eğitim yatırımlarını sürdürecek.

UYGULAMA SAHASIDA YAPILDI

 

SEDAŞ Sakarya ilinde yatırımını tamamladığı Teknik Eğitim Merkezi hizmet binasının bahçesinde elektrik teknisyenlerinin enerji nakil hattında çalışmalarını uygulamalı olarak yapabilmeleri amacıyla, gerçekleştirecek teknik eğitim programının uygulama sahasını da tamamladı. Direkler ve enerji nakil hattı üzerinde, topraklama, iletken eki, izolatör bağlantısı, kesici ve ayırıcılarla manevra yapacak olan elektrik teknisyenlerinin bizzat uygulama yapacakları eğitim merkezi, eğitime alınacak çalışanlar ve eğitim uzmanları için hazır hale getirildi. SEDAŞ yıllık eğitim programı kapsamında çalışanlara verilecek teknik eğitimleri planlayarak, teorik ve pratik eğitim uygulamalarını, yatırımı tamamlanan bu eğitim tesisinde gerçekleştirecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.