Seda Sıldıroğlu, Satış Genel  Müdür Yardımcısı oldu

Seda Sıldıroğlu, Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu

Türkiye’nin lider müşteri deneyim platformu AloTech, üst yönetimini deneyimli bir isimle güçlendirdi. Teknoloji, SaaS ve B2B sektörlerinde 30 yıllık deneyime sahip Seda Sıldıroğlu, AloTech Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Sıldıroğlu, şirketin satış stratejilerine liderlik ederek sürdürülebilir büyüme hedeflerine katkı sağlayacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi yüksek lisansını tamamlayan Seda Sıldıroğlu, kariyeri boyunca teknoloji, bulut çözümleri, SaaS ve dijital dönüşüm alanlarında birçok başarılı projeye ve ticari dönüşüm programına liderlik etti.

Sektörün önde gelen teknoloji şirketlerinde üst düzey satış ve iş geliştirme liderliği görevleri üstlenen Sıldıroğlu; kurumsal satış, müşteri ilişkileri yönetimi, ekosistem geliştirme, ekip liderliği ve veri odaklı ticari operasyonlar konularındaki güçlü uzmanlığıyla öne çıkıyor.

Yeni görevinde AloTech'in müşteri odaklı büyüme stratejisini daha da ileri taşımayı hedefleyen Sıldıroğlu, satış organizasyonunun verimliliğini arttırmaya, yeni iş fırsatları geliştirmeye ve şirketin bulut tabanlı çağrı merkezi teknolojilerindeki lider konumunu hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarlarda güçlendirmeye odaklanacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.