Seçimle gelen seçimle gitmeli

Seçimle gelen seçimle gitmeli

Darbeler ülkemizi geri götüren eylemlerdir. Darbenin her türlüsüne sonuna kadar karşıyım. Seçimle gelen seçimle gitmeli.

Dünyada her savaşın, şiddetin en büyük bedelini kadınların, annelerin ödediği söylenir. Katılıyor musunuz? Size en yakın vaka, 28 Şubat sürecinde yakın çevrenizde evladından ötürü acı çeken anne, eşe rastladınız mı?

 

-        Böyle bir durumda kadın erkek ayrımı yapmak pek doğru olmaz. Sonuçta savaş ve şiddet durumlarında acı ortaktır. Kadın kendince sıkıntı yaşarken erkeklerin ki de kendine göre ağırdır.28 Şubat sürecinden etkilenen ve bedel ödeyen yakın çevremden kimse olmamıştı.

 

-        15 Temmuz.. Değerlendirir misiniz?

 

-        15 Temmuz darbesine çok şaşırmıştım. Evde bilgisayarımın başında haberlere göz gezdiriyordum. Asker köprüye ilerliyor haberi düştü. Ne olduğuna anlam veremedim. Darbe oluyor dediler inanamadım. Darbe oluyorsa köprü ne alaka diye düşündüm. İlginç geldi. Haberler peş peşe düşmeye başlayınca tabi ki çok şaşırdık, tedirgin bir şekilde sabahladık. Etkileri günlerce sürdü. Darbeler ülkemizi geri götüren eylemlerdir. Darbenin her türlüsüne sonuna kadar karşıyım. Seçimle gelen seçimle gitmeli. Kimsenin güzel ülkemize bu kötülüğü yapmaya hakkının olmadığını düşünüyorum. Allah bir daha yaşatmasın.

 

Yeni Haber Sordu

Serap Çakır yanıtladı..

 

yanitladi.jpg

 

15 Temmuz ile birlikte 23 Nisan… ve diğer manevi günlere bağımız ne kadar sağlam..

Vaatlerinizden sebep belediye başkanı seçilirseniz yatırım odaklı bir başkanlık sergilleyeceğinize dair intiba bıraktınız. Doğru bir intiba mı?

Seçilseydiniz, size destekleriyle bilinen bağımsız meclis üyelerinin tamamını meclise sokma durumunda dahi meclis çoğunluğu elinizde olmayacaktı? Nasıl baş edecektiniz…

Ve diğer soruların yanıtları

 

Önümüzdeki günlerde, Yeni Haber’de

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.