Seçimden bir gün sonra seçim için çalışacağız

Seçimden bir gün sonra seçim için çalışacağız

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Binali Eniş, 15 Aralık’taki seçimi kazanmaları halinde 16 Aralık’tan itibaren Çayırova Belediyesi’ni almak için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nün 15 Aralık Pazar günü gerçekleşecek ilçe kongresine bir hafta kala, Binali Eniş de ilçe başkanlığına aday olduğunu ilçe örgütünde düzenlediği görkemli bir toplantıyla açıkladı. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ilçe kadın kolları başkanı ve ilçe başkan adayı Suna Çınar, ilçe gençlik kolları başkanı Burak İnal, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze İlçe Başkan adayı Gökhan Orhan, CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ali Haydar Araz, CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı toplantının açılışında yaptığı konuşmada tüm partililere katılımlarından ötürü teşekkür etti. 15 Aralık olarak belirledikleri ilçe kongresinde üç başkan adayının yarıştığını hatırlatan Hartamacı, ilçe yönetimi olarak tüm adaylara eşit mesafede olduklarını kaydetti. Hartamacı, “CHP ailesi olarak kırmadan dökmeden, birbirimizin eksikliğinden faydalanmadan devam etmek arzusundayız. Kendi değerlerimin ötesinde CHP’nin değerleri var. Bu süreçte sağlıklı, aklıselim şekilde her partilinin istediği adaya destek vermesi gerekir.
Yönetim olarak bu sürece müdahale etmedik. Binali beye çıktığı yolda başarılar dileriz. Her başkanın talebini 16 Aralık’a kadar karşılamaya varız. 16 Aralık’ta mazbatasını alan arkadaşımızın taleplerini ne olursa oldun partinin emrindeyim. Bizler bu partiye sahip çıkmak zorundayız” dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Binali Eniş adaylık açıklamasına katılan tüm partililerine teşekkür ederken diğer adaylar Suna Çınar ve Cihan Soyluçiçek’e başarılar diledi. Ardından kendisini tanıtan Eniş başkan adaylığında en büyük destekçisinin eşi olduğunu kaydetti. Güçlü bir örgüt yapısı kurmak için aday olduğunu kaydeden Eniş ayrıca şunları kaydetti: “Çayırova’yı çok iyi bilen biriyim. Siyasetin Çayırova’da sokakta kazanılacağına inanıyorum. Bu yola çıkarken ilçe yöneticilerim ve partiye emek veren herkese kulak vererek bu yola çıkmaya karar verdim. Tek adam rejime karşı olan biri olarak ben değil biz diyen bir yönetim anlayışlı ile hareket edeceğiz.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ
CHP’nin Çayırova’da iktidar olması için sizlerin tecrübelerinden yararlanacağım. Gelecekte CHP’nin neler yapabileceğini tartışacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kadınların sözü değerli ve etkili yetkili olacaklar. Gençliği kazanan geleceği kazanırdan yola çıkarak gençlerin düşüncelerini önemseyeceğiz. Örgütümüzü nasıl daha iyi yere taşırız diye çalışacağız. 15 Aralık’ta sandıktan çıkarsak 16 Aralık günü Çayırova Belediyesi’ni kazanmak için çalışmaya başlayacağız. İlçe kongremizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İlçe kongresinde Suna veya Cihan arkadaşımızın çıkması durumunda bana verilecek her türlü göreve hazır olduğumu belirtmek isterim.”

Binali Eniş açıklamasının ardından tebrikleri kabul etti. Bir grup partili genç CHP Çayırova İlçe Örgütü önünde meşale yakıp Binali Eniş lehine slogan attı. Eniş de gençlerin yanına giderek desteklerinden ötürü teşekkür etti.hartamaci.jpgmesale-001.jpgsalon-007.jpguc-aday.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.