Şayir’i istifaya çağıran  Telli de “Gelecek AKP” dedi!

Şayir’i istifaya çağıran Telli de “Gelecek AKP” dedi!

Gelecek Partisi Dilovası İlçe eski Başkanı Fesih Telli ile birlikte SP'li eski meclis üyesi Nevzat Akagündüz, Dilovası eşrafından Halit Zorba, Cengiz Bektaş ve Bilal Toktaş ile aileleri AKP Dilovası’na üye oldu. Telli, aralıkta Şayir’i istifaya çağırmıştı

Gebze Bölgesi yerel siyasetinde kişilerin siyasi parti tercihlerinin en sık değiştiği Dilovası’nda yeni tercihler bu sefer iktidarın; AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın yüzünü güldürdü.

nizamettin-sozen.jpg

Nizamettin Sözen (soldan ikinci) AKP İlçe’nin 64’ncü genişletilmiş danışma meclisini partili yöneticilerle, kültür merkezindeki salonun orta sıralarından izledi.

2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden belediye meclis üyeliğine seçilen Nizamettin Sözen’i partisinden istifasından sonra şubat ayında saflarına katan AKP,

1010.jpg

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 10 Mayıs 2022’de partisiyle yollarını ayıran İlçe Başkanı Fesih Telli’ye rozetini, 64’ncü genişletilmiş ilçe danışma meclisinde taktı.

Bu yılın mayıs ayında Fesih Telli; Gelecek Partisi İl yönetimi ile problemlerinden ötürü istifa ettiğini; Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır ise Telli’nin partililik gereklerini yerine getirmediğinden ötürü görevden alındığını söylemişti.

ŞAYİR’İ İSTİFAYA DAVET ETMİŞTİ

Öte yandan Dilovası Belediye Başkanı AKP’li Hamza Şayir’in geçen yılın aralık ayındaki belediye meclis toplantısında ilçe gençlerinin yurtdışı ilgisi ve göçlerinin tartışıldığı esnada, “Gay” temalı benzetmesinin ardından muhalefetin “ayaklandığı” süreçte Başkan Şayir’i istifaya davet edenlerin arasında dönemin Gelecek Partisi Dilovası İlçe Başkanı Fesih Telli de yer almıştı.

AKAGÜNDÜZLER, ZORBALAR, TOKTAŞLAR

 

1002-004.jpg

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 64’ncü genişletilmiş ilçe danışma meclisinde Saadet Partili eski meclis üyelerinden Nevzat Akagündüz ile birlikte ilçe eşrafından Halit Zorba, Cengiz Bektaş ve Bilal Toktaş’a da rozet takıldı.

TELLİ’NİN ARKADAŞLARINA

DİĞERLERİNİN AİLELERİNE

 

1001-004.jpg

AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım açılış konuşmasını yeni partililere “Hoşgeldiniz” diyerek tanımladı. Fesih Telli ve arkadaşları ile birlikte Nevzat Akagündüz, Halit Zorba, Cengiz Toktaş ve Bilal Toktaş ile arkadaşlarına teşekkür etti.

1006.jpg

Yeni AKP’lilere rozetleri AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman,  AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve eski İl Başkanı Mahmut Civelek ile Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte partili yöneticiler tarafından takıldı.

 

1004-002.jpg1005-002.jpg1007-001.jpg1008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.