Şayir’e sosyal denge teşekkürü

Şayir’e sosyal denge teşekkürü

Belediyelerde başlayan sosyal denge sözleşmeleri kapsamında memurlarla yapılan sözleşmeler sonrası Dilovası Belediyesi’ndeki memurlar Hamza Şayir’e sosyal denge sözleşmesinde gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ettiler.

Belediyelerde başlayan sosyal denge sözleşmeleri kapsamında memurlarla yapılan sözleşmeler sonrası Dilovası Belediyesi’nde ki memurlar Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sosyal denge sözleşmesinde gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ettiler.
Memurların düzenlediği teşekkür yemeğine katılan Başkan Şayir ise yaptığı konuşmada “Biz her zaman emekçinin yanında olmaya gayret gösterdik. Hepimiz emekçi insanlarız. Konumlarımız statülerimiz farklı olsa da hepimiz emekçiyiz. Emekçinin hakkını vermek ve emeğinin karşılığını alması bizleri mutlu eder. Başarı bir ekip işidir. Biz bir ekibiz. Ortada bir başarı varsa bu burada bulunan ve diğer arkadaşlarımızın ortak başarısıdır”dedi.Konuşmaların ardından hazırlanan belediye memurları, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalayan Başkan Şayir’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.