Şayir’den GEBKİM’ örnek okul projesi teşekkürü

Şayir’den GEBKİM’ örnek okul projesi teşekkürü

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den, Dilovası’na kazandırdığı anaokulu için GEBKİM OSB Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve yönetiminin geçtiğimiz yıl çalışmasını başlattığı GEBKİM Anaokulu’nun temeli geçtiğimiz yıl atılmış ve kısa sürede tamamlanarak önceki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile hizmete açıldı. Görkemli açılış sonrası tüm Dilovası’lara hizmet verecek GEBKİM Anaokulu’nun Dilovası’nda ki bir çok öğrenciye hizmet vermesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şayir, “Geçtiğimiz yıl GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile yaptığımız görüşmeler sonrası yapılan protokolle inşaatına başlanan anaokulumuz, Bakanımız Mustafa Varank’ın ve değerli konukların katılımı ile hizmete açıldı.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR OKULUMUZ”

Sanayi tesislerimizle birlikte Dilovası halkına da hizmet verecek olan anaokulumuzda çocukların dünyayı keşfedeceği Montessori Sınıfı, Sanat, Jimnastik, Kimya, Kültür, Yabancı Dil, Masal, Matematik sınıflarının yanı sıra 70 farklı zekâ oyununu oynayabilecekleri zekâ oyunları sınıfları şeklinde hizmet verecek. Anaokulumuzda 120 öğrenci tam gün, 240 öğrencinin ise yarım gün eğitim alabilecek. Bu kadar donanımlı Türkiye’ye örnek bir okulumuzun ilçemize kazandırılmasında büyük destek veren GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.