Şayir’den 8 Mart jesti

Şayir’den 8 Mart jesti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın personellere bir sürpriz ile yarım maaş ikramiye jesti yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz Mart ayında mecliste gündeme gelen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle belediyede çalışan kadın personellere yarım maaş ikramiye teklifini yerine getirdi. Başkan Şayir, önceki gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için belediyede çalışan kadın personelleri ziyaret ederek hem çiçek takdim etti, hem de yarım maaş ikramiye sözü verdi. 

GURUR DUYUYORUZ 

Yarım maaş ikramiyelerin kısa sürede hesaplara yatırılacağını belirten Başkan Şayir, “Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Hayatın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımızla her zaman gurur duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz.” dedi.sayir’den-yine-bir-ilkkadin-personele-8-mart-jesti-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.