Şayir, Sarışeyhlilere konuk oldu

Şayir, Sarışeyhlilere konuk oldu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Gümüşhane Sarışeyhliler Derneği’nin kahvaltı programına konuk olarak, dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Derneği Başkanı Murat Korkmaz, "Düzenlemiş olduğumuz toplantıda hem hemşerilerimizle ve Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile bir araya gelerek hem birliğimizi sağlamak hem de yaşadığımız kenti konuşmak için bir araya geldik.

Kahvaltı programımıza katılan başta misafirimiz Başkan Şayir’e ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

CANLA-BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Başkan Şayir ise “Burada güzel bir birliktelik görüyorum. İnşallah bu birlikteliğiniz hiç bozulmaz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana halka hizmet hakka hizmet düsturu ile yolumuza devam ediyoruz. Biz halkımız için sabahın erken saatlerinde yollara koyulmuş, halkımız için dertlenmişiz. Tüm dünyada krizler ardı ardına gelirken biz bu krizlere, olumsuz koşullara rağmen elimizden gelenin fazlasını yapma gayretiyle hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.

DİLOVASI HİZMET ALACAK

Göreve gelmeden önce seçim meydanlarından hep “Üçlü olsun güçlü olsun” dedik.  Bakanlıklar düzeyinde ve Büyükşehrimizin desteği ile de bir çok yapacağız. Çok olumlu görüşmelerimiz var. İnşallah bu üçlü çalışma ile Dilovası muhteşem hizmetler alacak.

Havuzumuz açıldı, yeni halı sahalarımız yapılıyor. Yeni yollarımızı açıyoruz. 276 dönüm alanı Millet Bahçesi olarak ilçemize kazandırdık. İlçemize yakışır, halkımızın huzur bulacağı Millet Bahçemizi ilerleyen süreçte hep birlikte açacağız inşallah.” dedi.baskan-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.