Şayir, muhtarları dinledi

Şayir, muhtarları dinledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in her ay mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği istişare toplantısı önceki gün Tavşancıl Sahil Restaurant’ta gerçekleşti.

Toplantının açılışında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçen 7 aylık süreç içerisinde şehrimiz adına güzel gelişmeler yaşıyoruz. Önemli görüşmeler yapıyoruz. Biz en başta yola çıkarken “Yeni Dilovası” dedik. Amacımız yeni ve yükselen Dilovası’nı inşa etmekti. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa bu dönem içerisinde yapmaya çalışacağız. Dilovası’nda fark yaratmak istiyorum. Dilovası’nı yeni baştan inşa etmek istiyorum. Seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Yeter ki bize güvenin. Değişim ve hizmet yolunda bizimle birlikte olun.” diyerek çalışmalarını aktardı.  
SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLECEK
Konuşmasının ardından muhtarları dinleyen Başkan Şayir, aktarılan sorunları tek tek not alırken, sorunların tespiti ve çözümü için ekiplerin kurulacağını söyledi. Başkan Şayir, kurulacak ekipler ile sorunların yerinde inceledikten sonra çözüm için çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.