Şayir çalışmalarını anlattı

Şayir çalışmalarını anlattı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve yöre dernekleri başkanlarıyla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede birlik ve beraberliğin sağlanması ve istişareyi artırarak hizmetlerin doğru ve zamanında yapılabilmesi için STK Başkanları ve yöre dernekleri ile bir araya gelerek Dilovası’nın geleceği ve projeleri konuştu. Tavşancıl Sahil Restaurant’ta yapılan toplantıya ilçede ki STK Başkanları ve yöre dernekleri başkanları katıldı.
KENTİMİZİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Başkan Şayir, toplantıda yaptığı konuşmada “STK’larımız ve yöre derneklerimiz bizler için çok önemlidir. Biz bu kenti ortak akılla yönetmek, sizlerle birlikte yönetmeye devam edeceğiz. El ele vererek, sorun ve sıkıntıları hep beraber çözecek, ‘Yükselen Şehir Dilovası’ vizyonumuza birlikte yürüyeceğiz.
MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR
Sizler STK çalışmalarınızın yanısıra ilçemizin gelişimine de katkı sunuyorsunuz. Bizde hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede durarak hizmet etmek için bu göreve geldik. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan hep birlikte ilçemize güzel şeyler kazandırmak ve sorunlarını ortadan kaldırmaktır. Allah bize her zaman güzel ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.
Biz derneklerimizin daha aktif olmasını istiyoruz. Bugün olduğu gibi, hemşerilerinize hizmet ettiğiniz sürece daima yanınızda olacağız.”9-040.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.