Şayir bu psikoloji ile hizmet yapamayacak

Şayir bu psikoloji ile hizmet yapamayacak

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’İ tutumlarından ötürü eleştirip, “Bu psikoloji ile hizmet yapamayacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yaptığı basın açıklamasında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i eleştirdi. Dilovası’nın tarihinde ilçeyi bu kadar geren bir belediye başkanına denk gelinmediğini öne süren Aydemir, “Maalesef üzülerek belirtmek istiyorum. Başkan bey bu psikoloji ile hiç bir hizmet yapamayacak” dedi. Aydemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

TOPLUMU GERMEYE ÇALIŞIYOR

“Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir göreve geldiği 31 Mart 2019 sonrası ilk meclis toplantısı hariç diğer meclis toplantılarının tamamında hep meclisi gerip kutuplaştırmaya çalıştı. Meclisi yöneteceğine insanları ayrıştırmaya, fişlemeye ve gündemde olmayan konular ile meclise gereksiz yere sürekli kavga havası vermeye tehditkâr tavırlarla toplumu sürekli germeye çalışmakta.

BİRLİKTE YAŞAMAYI SEVİYORUZ

Oysaki bizler Dilovası’nda yıllardır komşuluk haklarına riayet eden Dilovası’nda yaşayan bireyler olarak bir birimizi tanıyor ve yıllardır komşuyuz, hemşehriyiz, akrabayız dostuz dünürüz ve birlikte yaşamayı seviyoruz. 1987’den bu güne kadar beş belediye başkanı görev yaptı. Dilovası’nı yönetti.

GÖÇ VEREN İLÇE OLACAĞIZ

Yaklaşık 32 yıllık geçmişi olan bu şirin ilçede hiç bir belediye başkanı Hamza Şayir kadar bu toplumu germemiş, bu kadar yerel ve ulusal basında gündem olmamışlardı. Maalesef üzülerek belirtmek istiyorum. Başkan bey bu psikoloji ile hiç bir hizmet yapamayacak. Bu tavırları ile çok sağlıklı bir yönetim modeli sergilemeyeceği gibi Dilovası’nı göç veren bir ilçe konumuna getireceği şimdiden aşikardır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.