Sarman ailesine kaza şoku

Sarman ailesine kaza şoku

Kocaelisporlu eski futbolcu ve antrenör Faruk Sarman ile Kocaelispor’un genç kalecisi ve aynı zamanda oğlu Onur Alp Sarman trafik kazası geçirdi.

DURUMLARI İYİ

Kocaelispor’un efsane futbolcularından ve eski  antrenörlerinden Faruk Sarman ile Kocaelispor’un genç kalecisi ve aynı zamanda Faruk Sarman’ın oğlu olan Onur Alp Sarman, dün öğle saatlerinde Kartepe Köseköy Tepecik Mahallesi’nde araçları ile seyir halindeyken önlerine çıkan kamyonete çarparak  kaza yaptılar. Takla atan ve büyük hasar alan araçtan ufak sıyrıklarla kurtulan Faruk Sarman ve Onur Alp Sarman’ın tedavileri olay yerinde gerçekleştirildi.

GEÇMİŞ OLSUN

Faruk Sarman, “Rabbime şükürler olsun büyük bir kaza atlattık, bu yaşıma kadar dost biriktirmişim. Çok şükür arayan soran sosyal medyada yasadığımı güzel dilekleri ile paylaşan herkesten rabbim razı olsun inşallah. Hayatta parayla alınmayacak en değerli şey senin derdini kendi derdi gibi gören dostlarıdır. Allah’ım hepinizi ailenizi her türlü kötülüklerden, hastalıklardan, kazalardan ve belalardan korusun “ dedi. Bizde Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Sarman ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

img_2453.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.