Sarkuysan korosundan müzik ziyafeti

Sarkuysan korosundan müzik ziyafeti

Sarkuysan Türk Müziği Korosu 24’üncü İstanbul Türk Müziği Festivali kapsamında Gebze’de sahne aldı.24’ncü İstanbul Türk Müziği Festivali’nin...

Sarkuysan Türk Müziği Korosu 24’üncü İstanbul Türk Müziği Festivali kapsamında Gebze’de sahne aldı.

24’ncü İstanbul Türk Müziği Festivali’nin paydaşları arasında yer alan Sarkuysan Türk Müziği Korosu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Önceki akşam gerçekleşen konsere Sarkuysan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamit Mücellit, Sarkuysan A.Ş. Genel Müdürü Sevgür Arslanpay ve İdari İşler Müdürü Sabri Atilla, 24’ncü İstanbul Türk Müziği Festivali’nin Genel Sanat Koordinatörü, İstanbul Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi (MÜZDAK) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Göktan Ay ile çok sayıda davetli katıldı.

ERBİL AYDIN ŞEFLİĞİNDE SAHNE ALDI

Erbil Aydın şefliğindeki sahne alan topluluk iki bölümden oluşan bir konser verdi. İlk bölümde 16 eserden sekizi koro, yedisi koro üyesi solistler tarafından seslendirildi. Bu bölümün kapanışı Erbil Aydın’ın daveti üzerine program sunucusu Jale Şengün Sucuoğlu tarafından yapıldı. İkinci bölümde Aylin Şengün Taşçı sahne alıp 15 eser seslendirirken 16 ve 17’nci eserlerde sanatçıya koro da eşlik etti. Konserde final hep bir ağızdan söylenen 10’ncu Yıl Marşı ile yapıldı. Koro ve sanatçı kadar yedi usta isimden oluşan saz ekibi de konser esnasında şarkı aralarında, konser bitiminde ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.