Sarkuysan en büyük 3. firma

Sarkuysan en büyük 3. firma

Gebze’de üretim yapan Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi A.Ş, Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi sıralamasında 3.sırada yer buldu. Derece alan firmaların ödülleri, çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Törende 13 dalda toplam 55 ödül sahiplerini buldu. Törenin ana sponsorluğunu TEB, Dijital Dönüşüm sponsorluğunu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Logo Yazılım Türkiye, co-sponsorluğunu TEB Arval’ın, destek sponsorluğunu ise Sanko Holding’in üstlendi. TC. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Anadolu’nun lider iş insanlarının katılımı ile iki oturum düzenlendi.

SARKUYSAN VE NAMET ÖNE ÇIKAN FİRMALAR OLDU

Bu yıl 17. kez düzenlenen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında ‘Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi’ kategorisinde Tosçelik Profil ilk sırayı alırken, Gebze’de üretim yapan Sarkuysan Elektrolitik Bakır San.A.Ş üçüncü sırayı elde etti.

Anadolu’nun Vergi Öncesi Kârı En Yüksek 5 Şirketi’ kategorisinde Çayırova’da üretimlerini sürdüren Namet Gıda 4.sırada yer alırken, Sarkuysan Elektrolitik Bakır San. A.Ş ‘ Anadolu’nun İhracatı En Yüksek 5 Şirketi’ kategorisinde 2.sırada yer alma başarısı gösterdi.

HAYRETTİN ÇAYCI PANELE KATILDI

TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdürü Yardımcısı Gülümser Özgün Henden’in moderatörlüğünde gerçekleşen “Anadolu’nun En Büyükleri” oturumunda Sarkuysan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı konuşmacı olarak yer aldı. Panelde Çaycı’nın yanı sıra,  Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Er-bakır Group Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Öksüz yeni dönem öngörülerini katılımcılarla paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.