Şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştık

Şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştık

Kocaelispor’un efsane golcülerinden teknik adam Taner Güleri Gölcükspor’da zor şartlarda görev yaptığını belirtirken adeta şapkadan tavşan çıkartmaya çalıştık dedi.

GÖLCÜKSPOR PLAY-OFF OYNAYABİLİRDİ

Kocaelispor’da uzun zaman forma giyen ve performansıyla efsane isimler arasında yer alan eski golcü yeni Teknik Direktör Taner Gülleri Gölcükspor’da görev yaptığı dönemi sosyal medyada katıldığı bir programda değerlendirdi. Taner Gülleri açıklamasında “Gölcükspor’da sezon başında tüm zor şartlara rağmen iyi bir takım kurduk. Yönetime bu takıma devre arasında yapılacak nokta transferlerle Play-Off oynayabileceğimizi belirttim. Görev yaptığım süre içinde büyük maddi sorunlar yaşadık. Futbol para işi herkes bunu böyle bilmeli” dedi. 

BİR ODADA ALTI FUTBOLCU KALIYORDU

Teknik Direktör Taner Gülleri “Gölcükspor’da başarısız olduk. Fakat bu başarısızlıkların bir sürü nedenleri var. Ben problemlerle uğraşmaktan kendi işimi yapamadım. Gölcükspor’da bulunan tesislerde bir odada altı futbolcu kalıyordu. Bu iş böyle olmaz. Yöneticilere kesinlikle kulübe bir tesis lazım olduğunu defalarca söyledim. Futbolcuların alacakları vardı. Bizde bir süre ancak bu durumu idare edebiliyoruz. Gölcükspor’da imkansızlıklarla adeta şapkadan tavşan çıkartmaya çalıştık” dedi. Taner Gülleri ayrıca “Kocaelispor camiasına da şampiyonluk hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.