Santraforda iki isim kaldı

Santraforda iki isim kaldı

Dino ile yol ayrımına gelen Kocaelispor’da santrafor bölgesinde görev yapacak iki isim kaldı. Babacar ve Samed Ali’nin yanı sıra Rasheed Akanbi de teknik heyetin bu bölgedeki kozu olabilir.

Kocaelispor’da devre arasında yaşanan santrafor ayrılıklarının ardından devre arasında Adanaspor’dan Samed Ali Kaya ile transferin son günü Almanya 2.lig ekiplerinden Aue takımında forma giyen Babacar Gueye yeşil siyahlı ekibe dahil oldu. Aue ekibinde 14 maçta 2 gol atan Babacar, Kocaelispor formasıyla çıktığı ve üçünde ilk 11 oynadığı birisi golsüz berabere biten 4 maçta 2 gol attı. Senegalli golcü çıktığı ilk maçlardaki çalışkanlığı ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

SAMED ALİ HENÜZ ATAMADI

Diğer forvet Samed Ali Kaya ilk yarıda Adanaspor formasıyla 17 maçta 4 gol attı. Devre arasında yeşil siyahlı ekibimize transfer olan Samed Ali, Kocaelispor formasıyla henüz golle tanışamadı. Deneyimli forvet oyuncusu son iki maçta ise kadroya girememişti. Buna rağmen Samed Ali Boluspor ve Tuzlaspor maçında girdiği pozisyonlarla golün sinyallerini vermiş ancak son vuruşları yapamamıştı. Samed Ali mevcut kadroda hücumda Mehmet Altıparmak’ın seçeceği oyuncular arasında kalmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.