SANTEK kapılarını açtı

SANTEK kapılarını açtı

6. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK) Uluslararası Fuar Merkezi’nde (İnterteks Fuar Alanı) kapılarını açtı.

6-9 Kasım arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olacak fuarın resmi açılış töreni protokolün geniş katılımıyla gerçekleşti. 
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) işbirliğindeki fuara; Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) destek veriyor.
NAİL ÇİLER’DE KATILDI
Açılışa; Vali Hüseyin Aksoy, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, GTO Başkanı Nail Çiler ile diğer oda başkanları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
111 FİRMA YER ALIYOR
 Savunma ve savunma yan sanayi, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, enerji, elektrik elektronik ve otomasyon, robotik otomasyon, üretim makineleri ve imalat endüstrisi, demir çelik ve demir dışı metaller, kaynak teknolojileri, liman tersane ve gemi sanayi, lojistik, kimya sanayi, istieme teknolojileri gibi alanlarda faaliyet gösteren 111 firma fuarda stant açtı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.