“Sandıksa sandık Mehmet Bey, hodri meydan!”

“Sandıksa sandık Mehmet Bey, hodri meydan!”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in danışma kurulundaki açıklamalarına cevap verdi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in danışma kurulundaki açıklamalarına cevap verdi. Yıldız, “Mehmet Bey sandıkta bize ders vereceklerini söylüyorsunuz. Aylardır seçim için çağrıda bulunuyoruz. Sandıksa sandık Mehmet Bey, Hodri Meydan. Size sandıkta gerekli dersi biz değil, aziz milletimiz verecek” dedi.

 

AKP ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan il başkanı Mehmet Ellibeş muhalefet partilerini eleştirmişti. Mehmet Ellibeş söz konusu meclis toplantısındaki konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: “İstiyorlar ki halk geçimi, yatırımı, büyümeyi unutsun. Yeniden kargaşa, çözümsüzlükler ortaya çıksın. Ama bu vesayetçi ve statükocu anlayışı yeniden hortlatmalarına izin vermeyeceğiz. İnşallah güçlü teşkilatımızla milletimize doğruları anlatarak bunların hepsine sandıkta gerekli dersi vereceğiz.” Ellibeş’in seçim işaretine İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan cevap geldi.

 

CUMHURBAŞKANI BİLE MARKET YÜKÜNE DAYANAMADI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Ellibeş’e şu ifadelerle yüklendi: “Mehmet Bey geçim derdi nedir bilmiyor. Anladığım kadarıyla geçimi sadece vatandaşın nefes alması olarak algılıyor. Vatandaşın geçinebildiğinden, ülkenin yatırım yaptığından ve büyüdüğünden bahsediyor. Bu açıklamaları yüzünde en ufak bir kızarma olmadan yapıyor. Şaşırıyorum. Yahu hangi geçimden bahsediyorsunuz siz? İnsanlar bu ülkede geçinemedikleri için, evlerini geçindiremedikleri için intihar ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bile şov için 2 defa markete gitti, daha sonra maaşına zam yaptı, 80 bin liradan 100 bin liraya çıkardı. O bile fark etti marketteki fiyatların el yaktığını.

 

VATANDAŞIN İÇİNE ÇIKMAYA CESARETİNİZ YOK

AKP il başkanı olarak artık çarşıya pazara gidemiyorsunuz. Şehrin en sessiz saatlerinde Fethiye Caddesi’ne gidiyor, hiçbir esnafa uğramadan bir AKP’liye selam vererek fotoğraf çektirip ortalıktan kayboluyorsunuz. Vatandaşın içine çıkmaya cesaretiniz yok. Çünkü siz de biliyorsunuz, sokak başka bir şeye benzemez. Ağzını açmadan ağzınızın payını verir vatandaş… Yatırımdan bahsediyorsunuz. Türkiye’de yatırım olarak anlatacağınız her şey bir rant kapısı aslında. Otoyollar, köprüler garanti geçiş ücretleri ile inşa edildi. Sizin garanti ettiğiniz ücretlerle her birinden 2’şer 3’er tane inşa edilirdi. Ancak kasa tam takır. Ülkeyi batırdınız. Bu sebeple gençlerin geleceğini ipotek altına alarak, ‘yatırım yaptık’ diyebilmek için 30 yıllık sözleşmelerle müteahhitlerinize ülkeyi peşkeş çektiniz.

 

GEREKLİ DERSİ BİZ DEĞİL, AZİZ MİLLETİMİZ VERECEK

Büyümeden bahsediyorsunuz. Bu büyüme sadece kağıt üzerinde gerçekleşti. Ülke halkı her geçen fakirleşti. Türkiye’yi o kadar büyük bir ekonomi haline getirdiniz ki 1 dolar 10 Türk Lirası sınırına dayandı. Türkiye’nin ekonomisi o kadar büyük ki para biriminin hiçbir değeri kalmadı. Türkiye geçmişinden bugününe zaten çok büyük bir ülke. Siz büyük Türkiye’nin üzerine bir perde, bir gölge oldunuz. Artık yeter. Mehmet Bey sandıkta bize ders vereceklerini söylüyorsunuz. Aylardır seçim için çağrıda bulunuyoruz. Sandıksa sandık Mehmet Bey, Hodri Meydan. Size sandıkta gerekli dersi biz değil, aziz milletimiz verecek. Türkiye yeniden sizin düşürdüğünüz yerden kalkacak ve kendi ayakları üzerinde duracak. Asgari ücretlisi de, emeklisi de hiçbir şeye muhtaç olmayacak. Bütün Türk vatandaşları muasır medeniyetler seviyesinde, refah içerisinde yaşayacak.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.