Sancaklı’dan görkemli başlangıç

Sancaklı’dan görkemli başlangıç

MHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı kentte seçim çalışmalarına başladı. Gebze Eskihisar Feribot girişinde Gebze ilçe...

MHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı kentte seçim çalışmalarına başladı. Gebze Eskihisar Feribot girişinde Gebze ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Saffet Sancaklı, Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova, Körfez ve Derince ilçe teşkilatlarını ziyaret ettikten sonra İzmit merkeze geldi. Sancaklı, Merkez Bankası önünde kendisini bekleyen partililer ile birlikte Yürüyüş Yolu üzerinde Sabancı Kültür Merkezi’ne yürüdü. Sancaklı’nın yürüyüşüne Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, partililer ve mehteran takımı da eşlik etti.

 ‘HUZUR VE GÜVEN OYLANACAK’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Saffet Sancaklı’yı tanıtan slayt ile devam etti. Slaytın ardından ise Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin konuşması yayınlandı. Slaytlar partililer tarafından sık sık alkış ve sloganlarla bölündü. Programda ilk konuşmayı İl Başkanı Aydın Ünlü yaptı. Ünlü, “Bu seçim sadece klasik bir seçim değil. Seçimlerde Türkiye’de gelecek, huzur ve güven oylanacak.  Bu seçim sona 5 varken saati durduracak. Biz en erken seçim çalışmamızı başlattık. 31 Mart sabahı kent bütünleşecek, MHP sancağı Büyükşehir’e sancak dikecek. Bekle bizi Kocaeli geliyoruz” dedi.

 ‘KENTİ ŞAMPİYON YAPACAĞIM’

Kocaeli’yi övgüye boğan Sancaklı, “Kocaeli, vefakar, cefakar ve çalışkan. Bugün Kocaeli’nin makus tarihine el atacağız. Kocaeli’yi kandıra nlar, verdikleri sözleri tutamayanlar, 30 Mart 2014 sabahı Kocaeli’de yepyeni bir dönem başlayacak. Büyükşehir’e aday olduğumu resmen ilan ediyorum. Biz söz verirsek yerine getiririz. Seçimde verdiğim vaatleri gerçekleştireceğime söz veriyorum. Herkese eşit mesafede olacağım, partizanlık yapmayacağım. Bu kentin dinamizmini öz varlıklarını satmayacağıma, birilerine peşkeş çekmeyeceğime, sadece Kocaelispor değil tüm kentin Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir kent olacağına söz veriyorum. Büyükşehir’in imkânlarını saltanata değil, hizmete dönüştüreceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.