Sancaklı ve Uygun'dan Kocaelispor atağı

Sancaklı ve Uygun'dan Kocaelispor atağı

90'lı yıllarda Kocaelispor'un yıldız futbolcuları olan Bülent Uygun ve Saffet Sancaklı, kulübün ayağa kalkması için önemli girişimlerde bulundu

STADIN İSİM HAKKI

Kocaelispor yönetimi, kulübün geçmiş borçlarını ödemek için yoğun mesai harcarken, eski futbolcularda kulübün yeniden ayağa kalkması için önemli girişimlerde bulunuyor. Kocaelispor forması giyen bazı futbolcular iyi niyetli çalışmalara imza attı. 90'lı yıllarda Kocaelispor'da yıldızı parlayan Bülent Uygun, Yeşil-Siyahlı ekibin kullanacağı yeni stadın isim hakkını alması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile irtibata geçtiği öğrenildi.

YARDIM KAMPANYASI

Türkiye'de futbolculuk döneminde asker selamı ile ünlenen, daha sonra birçok kulüpte teknik adamlık yapan Bülent Uygun, alacaklı listesinde bulunan bazı isimleri de ikna etti. Kocaelispor tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını elinde tutan  ve şu an Kocaeli Milletvekili olan Saffet Sancaklı transfer yasağının açılması için devamlı kulüple irtibat halinde oldu. Sancaklı, kulübün nakit açığı için yardım kampanyası yapmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.