‘Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları’

‘Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları’

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları" projesinin ilimizdeki açılışı önceki akşam SDKM’de gerçekleştirildi.

Çıraklık Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören gençlerin sporla ilgilenmeleri, hayata bakışlarında ve sor yeteneklerinin ortaya çıkartılmasında örnek olması planlanan projenin açılış törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, daire müdürleri, spor kulüplerinin temsilcileri, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.
USTALIĞA GİDEN YOLUN BAŞLANGICI
 Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, çıraklığın ustalığa gidilen yoldaki başlangıç noktası olduğunu hatırlattı, “Bir meslek edinme bakımından da önemli bir aşamadır. Çırak arkadaşlarımızın kendilerini yetiştirmeleri ve meslek edinmeleri kendi alanları için oldukça önemli bir çalışmadır. Ancak bunu tamamıyla bütünleştirerek daha iyi bir noktaya taşımak bakımından da sporla ilişkilendirilmesi de bu arkadaşlarımızın hayata bakışlarında, sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmalarında oldukça önemli bir katkı sağlayacaktır.” dedi, projenin önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.