Sanatseverler bu sergide buluştu

Sanatseverler bu sergide buluştu

Güzel Sanatlar Öğretmeni Nimet Aşak’ın ilk kişisel yağlı boya Resim ve Heykel Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Gebze Eskihisar Old Castle Hotel’de dün akşam gerçekleşen serginin açılışına Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel ve eşi Arzu Yılmazel, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar, Güzel Sanatlar Öğretmeni Nimet Aşak ve eşi Levent Aşak ile çok sayıda davetli ile sanatsever katıldı.

 

3 GÜN AÇIK KALACAK

Serginin açılışı öncesi bir konuşma yapan Güzel Sanatlar Öğretmeni Nimet Aşak, “Bu akşam buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. İlk kişisel sergimin açılışını yapmanın heyecanı, gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. 3 gün boyunca açık olacak sergide her birine birbirinden değerli ve büyük emek verdiğim eserler siz sanatseverlerin beğenisine sunmuş olacağım. Tekrardan sergiye gele tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi. Güzel Sanatlar Öğretmeni Nimet Aşak’ın ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de bir konuşma yaptı.

 

“HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ”

Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Gebze’de bu tür sanatsal etkinliklerin yapılması son derece güzel. Gerek oda olarak gerekse de şahsi olarak her zaman bu tür sanatsal faaliyetlere ve sanatçılara destek veriyoruz. Bu akşam bu serginin açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Eskihisar gibi tarihi bir yerde bir yanda Osman Hamdi Bey’in evi ve müzesi, bir yanda ünlü Kartaca komutanı Anibal’ın mezarının olması az ilerde de çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmet’in otağının olması ne kadar kültürel bir zenginliğe ev sahipliği yaptığımızı gösteriyor” dedi. Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler kesti.

 

sergi-1-005.jpg

 

 

sergi-3-001.jpg

 

sergi-4.jpg

 

sergi-5.jpg

 

sergi-6.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.