Sanat Akademisi’ne  kayıt süresi 3 gün uzatıldı

Sanat Akademisi’ne kayıt süresi 3 gün uzatıldı

İzmit Belediyesi, dünyaca ünlü keman virtüözü ve müzik eğitmenlerinin yüzlerce genç arasından seçtiği yetenekli gençlerin Sanat Akademisi Müzik Bölümü’ne kayıt süresi pandemi nedeniyle 23 Haziran Çarşamba gününe kadar uzatıldı

İzmit’te aşan yüzlerce başvurunun yapıldığı Sanat Akademisi Yetenek Taraması’nda adaylar müzikle ilgili yeteneklerini üç dakikalık performanslar şeklinde sergiledi. Müzik sanatının saygın ismi Prof. Dr. Cihat Aşkın ve alanlarında uzman eğitmenlerden sanat eğitimi almak isteyen yüzlerce genç arasından 89’u Sanat Akademisi’ne kayıt yaptırmaya hak kazandı. Sonuçların ilan edilmesinden sonra 14 Haziran Pazartesi günü kayıtlar başladı, 18 Haziran’da ise sona erdi. Ancak İzmit Belediyesi pandemi koşullarını da göz ardı etmedi. 

KAYITLAR 3 GÜN UZATILDI

Salgın nedeniyle kayıt süresinde İzmit Belediyesi Sanat Merkezi’ne giderek kayıt yaptıramayan adaylar ve aileleri için ek kayıt süresi belirlendi. İzmit Belediyesi 18 Haziran Cuma günü sona eren kayıtları, mağduriyet yaşanmaması için 23 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar uzattı. Ek kayıt süresinden yararlanacak olan adaylar velileriyle birlikte Doğu Kışla Kapalı Pazar Yeri arkasında bulunan Sanat Akademisi’nde bizzat kayıt yaptıracak. Kayıt sırasında adaylardan iki adet kimlik fotokopisi ve iki adet de fotoğraf istenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.