Sanat Akademisi’nde  duvarlar müziğe açılıyor

Sanat Akademisi’nde duvarlar müziğe açılıyor

Yetenekli birçok çocuğu ve genci geleceğe hazırlayacağı İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin son hızla devam eden hazırlıkları, sanatçıların kimlik kazandırdığı duvar boyamalarıyla sürüyor

Yetenek Taraması ile birçok yetenekli çocuğun ve gencin keşfedilip, sanat yolunda ilk adımlarını atacağı Sanat Akademisi’nin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi’ni elden geçirerek Sanat Akademisi’ne dönüştüren İzmit Belediyesi geleceğin sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyor. Duvar boyamaları ile gençlerin ve çocukların içini açacak tasarımları akademiyle buluşturan ressam Ecaterina Nicolau ile Cemile Dinçer gün boyu çalışmaya devam etti.

RENGÂRENK DUVARLAR

Sanat Akademisi’nde duvar boyama işlemleri devam ederken ressamların sanatçı ruhuyla ruh kazanan duvarlar iç açıcı görünüme kavuşuyor. Piyano, gitar, saz, sol anahtarı gibi birçok simgeyle duvarları sanatla buluşturan ressamların özel çalışmış olduğu bu resimlerle İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde duvarlar, müzik ve sanatla güzel bir armoni oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.