ŞAMPİYONLUK İÇİN PAMUK ELLER CEBE

ŞAMPİYONLUK İÇİN PAMUK ELLER CEBE

Eskişehir Kurutuluş Başkanı 100 bin TL’de diretiyor. Gebzespor Başkanı süper yıldızın bonservisine 60 bin TL verelim diyor. Yıldız transferinin gerçekleşmesi...

Eskişehir Kurutuluş Başkanı 100 bin TL’de diretiyor. Gebzespor Başkanı süper yıldızın bonservisine 60 bin TL verelim diyor. Yıldız transferinin gerçekleşmesi için Yöneticilerin de elini cebine atması gerekiyor

 

Bölgesel Amatör lig 12.grubun ilk yarısını lider Ergene Velimeşe’nin 6 puan gerisinde kapatan Gebzespor ikinci yarıya süper bir kadroyla başlamanın planlarını yapıyor. Mor menekşeler daha önce süper ligde forma giyen ve ligin ilk yarısında Eskişehir Kurutuluş formasıyla harikalar yaratan Jaba transferini bitirmeyi amaçlıyor.

Forvet arkasına skor üreten bir yıldız ismi kadrosuna  katmayı amaçlayan temsilcimizin 35 yaşındaki süper yıldızla temas halinde olduğu ve kulübüne resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Sezon başında astronomik rakamlar harcayarak takım kuran ve zirvenin gerisinde kalan Gebzespor devre arasında eksik mevkileri nokta atışı yıldızlarla doldurarak koca bir sezonun emeklerini boşa harcamaması gerekiyor. Ayrıca bu sezon şampiyon olunamaması durumunda gelecek sezon Gebzespor’un en az 2-3 milyon TL daha harcayacağı düşünülürse devre arasında yıldız isimler için 500 bin TL harcanması daha doğru olur görüşü hakim.

100 BİN TL İSTİYORLAR

Bölgesel Amatör lig 11.grupta lider Modafenspor’un 10 puan gerisinde yer alan Eskişehir Kurutuluşspor’da başkan Jaba’nın bonservisi için 100 bin TL isteği öğrenildi. Gebzespor Başkanı İlker Çakır ise deneyimli yıldız için 60 TL hayırlı olsun dese de Kurutuluşspor başkanı 100 Bin TL’de diretiyor. Görüşmeler tüm hızıyla sürerken Gebzespor sürpriz bir 10 numarayla da görüşme halinde olduğu öğrenildi.

 

13 MAÇ 11 GOL 8 ASİST

Futbolseverlerin Ankaragücü ve Ankaraspor’dan tanıdığı Jaba sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta 11 gol atıp 8 asistlik bir performans sergileyerek müthiş bir istatistiğe imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.