ŞAMPİYONLUĞA HAZIR MISIN GEBZE!

ŞAMPİYONLUĞA HAZIR MISIN GEBZE!

 Kentimizin gözbebeği Gebzespor’umuz yıllardır süren şampiyonluk hasretini dindirmeye çok yaklaştı. Özgür Vurur önderliğindeki mor menekşeler...

 

Kentimizin gözbebeği Gebzespor’umuz yıllardır süren şampiyonluk hasretini dindirmeye çok yaklaştı. Özgür Vurur önderliğindeki mor menekşeler Pazar günü Sapanca Gençlikspor’u yenip Bölgesel Amatör lig 11.grup şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Karşılaşma Pazar günü 15.00 da Gebze Alaettin Kurt stadında başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-18 sezonunun sonuna gelindi. 24 Eylül 2017 tarihinde başlayan futbol heyecanı, 186 günün sonunda  Pazar günü sona erecek. Maçlarla birlikte 12’şerli 1, 13’erli 7, 14’erli 2 grup olmak üzere 12 grubun birincisi, 3. Lig’e yükselecek 9 takımın belli olacağı Play-Off grubuna yükselecek. Bu takımlardan birisi de, gururumuz, temsilcimiz Gebzespor olacak.

 

EN AZ 15 BİN TARAFTAR

Alaettin Kurt Stadı’nda Sapanca Gençlikspor’u konuk edecek olan Menekşe’de her yol şampiyonluğa çıkıyor. İlk maçı Batuhan’ın golüyle 1-0 kazanan Mor-Menekşeler, en az 15 bin taraftarının karşısında çıkacağı maçta galip gelerek şampiyonluğa ulaşmak isteyecek. Yarın yapacağı ter antrenmanından sonra kampa girecek olan Menekşe’de, kırmızı kart cezalısı Niko dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Pazar günü Alaettin Kurt Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi C klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.