Şampiyonlar belli oldu

Şampiyonlar belli oldu

BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi 2. Satranç Turnuvası başarıyla tamamlandı. Geçen yıl olduğu gibi yine büyük ilgi gören turnuvada dereceye giren öğrenciler çeşitli ödüller kazandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde faaliyet gösteren BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) ile Kocaeli Satranç İl Temsilciliğiyle ortaklaşa bu yıl 2.si düzenlenen BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi Satranç Turnuvası’na 8, 10 ve 14 yaş kategorilerinde toplam 156 sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada karşılaşmalar İsviçre sisteminde 6 tur ve 35 dakika+30 saniye eklemeli tempo oynandı.
ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Geçen yıl olduğu gibi turnuvada eşlendirme ve sonuçlar www.kocaeli.tsf.org adresi üzerinden canlı olarak verildi. Satrançta ilimizin başarılı sporcularının turnuvaya yoğun ilgisi dikkat çekti. Toplam 7 hakemin görev yaptığı turnuvada veliler de oldukça heyecanlıydı. Okul yönetimi, turnuvayı takip için okula gelen velilerle de yakından ilgilendi. Turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyanın yanı sıra toplam 2 bin TL’lik alışveriş çeki ile bursluluk indirimi hediye edildi. Turnuvanın geleneksel hale geldiği ve önümüzdeki yıllarda da devam edeceği açıklandı.
Dereceye girenler:
8 Yaş ve altı kategorisi
1. Mehmet Kıvanç Demir
2. Kuzey Alp Ayyıldız (BİLNET)
3. Uras Sakır
10 Yaş ve altı kategorisi
1. Cumali Eren Taş
2. Kerem Güneş
3. Sarp Kale
14 Yaş ve altı kategorisi
1. Feyzullah Uyumaz
2. Halit Aktürk
3. Sinan Can Altay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.