Şampiyon Uğur Mumcu

Şampiyon Uğur Mumcu

Yıldızlarda voleybol ve futboldan sonra basketbolda da şampiyon belli oldu. Önceki gün oynanan final maçında Bahçeşehir Koleji’ni 74-40 yenen Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı.

Ortaokullar arası yıldızlar basketbolda yarı final maçlarının ardından önceki gün final müsabakası vardı. Yarı finalde rakiplerine üstünlük sağlayan, isimlerini finale yazdıran Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu ile Bahçeşehir Koleji kozlarını paylaştı. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçında ilk periyotu önde geçen Bahçeşehir Koleji, diğer periyotlarda üstünlüğünü rakibine kaptırdı, salondan 74-40 mağlup ayrıldı.

 

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Yıldızlar basketbolda yarı finalde kaybedip, final şansını kaçıran Özel Seymen Ortaokulu ile Yahya Kaptan Ortaokulu karşılaştı. Final maçına göre çok daha büyük çekişmeye sahne olan maçta gülen taraf Özel Seymen Ortaokulu oldu. Maçı 8 sayı farkla 62-54 kazanan Özel Seymen turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Müsabakalar sonunda kupa töreni yapıldı. Takımlara kupası Gençlik Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ile İlçe Spor Müdürü Turgay Bulut verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.