Şampiyon Spor Lisesi

Şampiyon Spor Lisesi

Liseler arası futbolda şampiyon belli oldu. Final maçında Kartepe Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’ni 1-0 yenen Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi birinciliği elde etti.

Genç erkekler futbol il birinciliğinde finalinde Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi ile Kartepe Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan final maçına iki takımın öğrencileri de çok büyük ilgi gösterdi. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçta Kocaelispor altyapısında oynayan genç oyuncuların ağırlıkta olduğu Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, Gökmen’in attığı golle rakibini 1-0 yendi, bu yılın şampiyonu oldu.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI OYNANMADI

Bu yıl 32 okulun mücadele ettiği Liseler Genç Erkekler Futbol İl Birinciliğinde yarı finalde kaybeder Karamürsel Anadolu Lisesi ile Özel Birey Koleji karşılaşacaktı. Ancak Özel Birey Koleji takımı üçüncülük maçına çıkmadı. Böylece Karamürsel Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Turnuvanın final maçından sonra dereceye giren takımlara kupaları verildi. Finale çıkan iki takım Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi ile Kartepe Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.