ŞAMPİYON GEBZESPOR

ŞAMPİYON GEBZESPOR

Gebze dün tarihi günlerinden birini yaşadı. 25 bine yakın inanmış taraftar Gebzespor’un arkasında tek yürek oldu. Lider Gebzespor hata yapmadı ve Sapanca...

Gebze dün tarihi günlerinden birini yaşadı. 25 bine yakın inanmış taraftar Gebzespor’un arkasında tek yürek oldu. Lider Gebzespor hata yapmadı ve Sapanca Gençlikspor’u 4-0 yenerek grup şampiyonu oldu ve play-off finalinde Altınova Belediyespor’un rakibi oldu.

2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör lig 11.grup şampiyonu Gebzespor play-off finalinde Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’un rakibi oldu. Karşılaşmanın oynanacağı tarih ve şehir salı günü belli olacak. Gebzespor o maçı da kazanırsa 5 yıl aradan sonra 3.lige geri dönecek.

GEBZE TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Dün Gebze Alaettin Kurt stadı tarihi günlerden birini yaşadı. Yaklaşık 25 bin taraftar Gebzespor’u desteklemek üzere stada akın etti. Tarihinin en kalabalık resmi maçlarından birini oynayan Gebzespor ligden düşen rakibini rahat yenerek istediğini aldı.

PROTOKOL GEÇİDİ

Gebzespor’un tarihi Sapanca Gençlik maçını protokolde yoğun ilgi gösterdi. Ak Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan başta olmak üzere bölgenin Belediye Başkanları ve yerel idareciler kendilerine ayrılan koltukları doldurarak maç sonunda şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşadılar.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.