ŞAMPİYON GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ŞAMPİYON GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

      Gebze, Çayırova, Körfez, Kandıra, Derince, Kartepe, Dilovası ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katılımıyla...

 

 

 

 

 

 

Gebze, Çayırova, Körfez, Kandıra, Derince, Kartepe, Dilovası ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katılımıyla 15 gün süren Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası, Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynandı. Final maçında geçen yılın şampiyonu Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımları karşılaştı. Sert geçen maçta Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü zorlanmasına rağmen matçı 2-1 kazanıp şampiyon oldu. Kıran kırana geçen maçta Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gollerini Ali Berat atarken, Kandıra İlçe milli Eğitim Müdürlüğü’nün tek golünü Cafer kaydetti. Final maçı sonrasında dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi. Geçen yıl finali oynayan iki ekip bu kez karşılaşırken gülen taraf Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları, sporculara madalyaları ve katılım belgeleri verildi.

 

 

 

GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: 2

 

 

 

KANDIRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: 1

 

 

 

SALON: Hasan Gemici

 

 

 

HAKEMLER: Musa Önal ***, Ferhat Yaşar ****

 

 

 

GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: Nihat ***, Berat ****, Ferhat ***, Raşit ***, Talat **, Ali ***, Çağlar ***, Erol ***, Samet ***, Mücahit *”**

 

 

 

KANDIRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: Cem **, Faruk ***, Ferhat ***, Hüseyin **, Cafer ***, Mehmet **, Cengiz ***, Ali **, İhsan **, Harun ***, Sinan ***, Caner **

 

 

 

İLK YARI SKORU: 2-1

 

 

 

GOLLER: Berat ve Ali (Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü), Cafer (Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

 

 

 

 

 

 

 

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen Geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçeler Arası Voleybol ve Futsal Turnuvasında İki Şampiyonluk Birden Geldi.

 

 

 

İKİ ŞAMPİYONLUK BİRDEN GELDİ

 

 

 

Kocaeli merkez ve ilçelerini temsil eden öğretmenlerimizin kıyasıya yarıştığı turnuvada gülen tarak Gebze Öğretmenlerimiz oldu.

 

İlçeler arası futsal turnuvası Gebze'nin şampiyonluğu ile sona erdi.. Nihat, Berat, Raşit, Çağlar, Erol, Mücahit, Talat, Samet, Ali, Kübra kadrosuyla Kandıra karşılaşmasına çıkan Gebze Öğretmenler Karması ilk yarıda Berat ve Ali'nin attığı gollerle 3 yıldır final oynamasına rağmen kazanamadığı şampiyonluğa bu yıl ulaştı.

 

 

 

 

 

ARDINDAN VOLEYBOL ŞAMPİYONLUĞU

 

 

 

Bayan Voleybol takımız'da Final'de Derince ile karşılaştı.. Harika bir oyun çıkarak gebzenin sultanları rakibini mağlup ederek ilçeler arası voleybol turnuvasında şampiyon oldular.

 

 

 

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından organize edilen

 

ve bu yıl 5.’si düzenlenen Öğretmenler Voleybol Turnuvası önceki gün final maçları ile son buldu.

 

 

 

5 İLÇE ÖĞRETMENLERİ MÜCADELE VERDİ

 

 

 

Gebze, Karamürsel, Körfez, Derince , ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  katılımı ile süren ve 15 gün süren   Öğretmenler Arası Voleybol  Turnuvası önceki gün Hasan Gemici spor salonunda oynanan final maçı ile son buldu.Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan günün üçüncülük maçında İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 91 dakika süren zevkli ve çekişmeli geçen mücadele sonrasında rakibi Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 3-1 yenip turnuvanın üçüncüsü olmayı başardı.

 

 

 

GEBZE İLÇE FİNALİ 3-1 KAZANDI

 

 

 

Final maçında ise Gebze ile Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldiler Zorlu geçen maçı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 25-23,23-25,25-21 ve 25-10’luk setlerle 3-1 yenip  şampiyonluğu elde etmeyi başardı.. Maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları, sporculara madalyaları ve katılım belgeleri verildi.  Final maçları İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mücahit Sak, Okul Spor İl Temsilcisi Göksel Ali Argun, okul müdürleri ve öğretmenler takip etti.

 

 

 

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Düzenlenen Geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçeler Arası Voleybol ve Futsal Turnuvasında İki Şampiyonluk Birden Geldi.

Kocaeli merkez ve ilçelerini temsil eden öğretmenlerimizin kıyasıya yarıştığı turnuvada gülen tarak Gebze Öğretmenlerimiz oldu.

Toplam 40 Sporcunun Katıldığı Gebze Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası Şampiyonları Belli Oldu.

 

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası final müsabakaları ile sona erdi.

 

BAYANLAR ŞAMPİYONLARI

 

1- Burçin ŞAYAN ( Gebze Sarkuysan Lisesi )

 

2- Kübra YÜCEL ( Gebze GATEM )

 

3- Okşan HOLOĞLU ( Gebze Anadolu Sağlık Meslek Lisesi )

 

ERKEKLER ŞAMPİYONLARI

1- Serkan BULUT ( Gebze İnönü Ortaokulu )

2- Murat KARAKALE ( Gebze Yunus Emre Ortaokulu)

3- Berat HOLOĞLU ( Gebze GATEM )

Ödül Töreni : 24 Kasım 2013 Saat 10:00 da Öğretmenler Günü Kutlama Programının Yapılacağı Koç Ortaokulunda Gerçekleşecektir.

 

Turnuvamıza Katılan Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.