Şamdan şampiyonluk peşinde!

Şamdan şampiyonluk peşinde!

  **Gebze’yi Karate’de marka yapan Gebze Şamdan Spor Kulübü, Pamukkale Karate Turnuvası için Denizli’ye gitti. Temsilcimizde hedef madalya ve...

 

 

**Gebze’yi Karate’de marka yapan Gebze Şamdan Spor Kulübü, Pamukkale Karate Turnuvası için Denizli’ye gitti. Temsilcimizde hedef madalya ve kupalarla Gebze’ye dönmek.

 

Gebze Şamdan Spor Kulübü, Pamukkale Karate Turnuvası için Denizli’ye gitti. Karate’de elde ettiği başarılarla adından söz ettiren temsilcimiz, Pamukkale’de de zirve için mücadele edecek. Önceki akşam Denizli’ye giden temsilcimiz hafta sonu yapılacak turnuvada Gebze’ye şampiyonluğu getirmeye çalışacak. Denizli İl Karate temsilciliği tarafından düzenlenen organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda sporcunun katılması bekleniyor.

ŞAMDAN’IN GÖZÜ ZİRVEDE

Minik, Yıldız, Ümit ve Genç kategorilerinde yapılacak turnuvaya temsilcimiz 28 sporcuyla gitti. Hasan Güngör spor salonunda  yapılacak turnuva için iddialı konuşan Teknik direktör Adnan Şamdan, kulüp bazında ve iller bazında şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi. Türkiye seçmeleri öncesi ciddi bir sınava çıkacaklarını söyleyen Şamdan, sporcularına güvendiğini belirterek Gebze’nin üstünlüğünün Denizli’de de süreceğini söyledi. Şamdan, ulaşım için kendilerine destek sağlayan Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ve Özel kalem müdürü Levent Köşker’e teşekkür ederek altın madalyalarla dönme sözü verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.