Salim Durulmuş’un mezarı tahrip edildi

Salim Durulmuş’un mezarı tahrip edildi

CHP Gebze İlçe eski başkanlarından merhum Salim Durulmuş’un mezarı tahrip edildi. Eşi Arzu Durulmuş, kardeşi Mübeccel Çetiner hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Gebze İlçe eski başkanlarından, bir dönem Gebzespor Kulüp Başkanlığı da yapan merhum Salim Durulmuş’un Osman Yılmaz Mahallesi Merkez Mezarlığı’ndaki mezarı; Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş ile kızkardeşi Mübeccel Çetiner’i karşı karşıya getirdi. Salim Durulmuş için yaptırdığı mezarlığın kendisine sorulmadan tahrip edildiğini belirten Arzu Durulmuş, Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giderek Mübeccel Çetiner hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Arzu Durulmuş, “Bana sormadan benim yaptırdığım mezarı yıkıp kendilerininkini tuğlayla çevirdiler. Salim’e de ufacık toprak bırakmışlar. Ben o mezarı yaptırdıktan sonra ablası, ‘5 santim geri çek. Oğlumun ayağının üstüne geliyor’ dedi. Ben de, ‘Orada yatan senin kardeşin, düşmanın değil’ dedim” diye konuştu. 
KEMİKLERİ SIZLAMIŞTIR 
Eşinin mezarlığını ziyarete gittiğinde durumu fark eden Arzu Durulmuş, “Aile mezarlığında, diğer yakınlarının mezarı yeni tuğla ile çevrilerek düzenleme yapılmış. Ancak eşimin mezar taşlarının hepsi sökülmüş. Kenarda toprak yığını olarak kalmış. 5 santim için insan kardeşinin mezarını nasıl kaldırır. Eşimin kemikleri sızlamıştır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.