SALİH GÜN VE 1 MART TEZKERESİ

SALİH GÜN VE 1 MART TEZKERESİ

 CHP’nin eski milletvekili Salih Gün geçtiğimiz günlerde 1 Mart tezkeresi ile ilgili olarak kendisine verilen plaketi sosyal medya sayfasından paylayarak...

 

CHP’nin eski milletvekili Salih Gün geçtiğimiz günlerde 1 Mart tezkeresi ile ilgili olarak kendisine verilen plaketi sosyal medya sayfasından paylayarak yorumda bulundu.

Şunları yazdı Salih Gün, “1 Mart 2003 22.000 Amerikan askeri gelecek, üstlerimizi ve askeri tesislerimizi kullanacaklar, havaalanları Amerikan askeri uçaklarına açılacak, güneydoğuda oteller-salonlar-depolar hatta kahvehaneler Amerikan askerlerine verilecek, onurumuz-gururumuz-namusumuzun sonu ne olacak belli değil. Amerikalılar gelsin diyenler 250 , reddedenler 264. 15 yıl sonra 2003 de Amerikan askerleri gelsin diyenler uluslararası dış politika üslubuna uymayan tutarsız, telaşlı Amerika'yı suçlayanların kafasına saksı mı düştü?? Şehir dışına ulaşamayacak politik birikimleri ile dost devlet kalmadı diye üzülmeyin, yeni dostlarımız yalınayak, başıkabak Afrikalılar. Bizi dinleyip alkışlayan bir tek bunlar kaldı.”

Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.