Sakla Beni Dizisi Konusu Nedir? Kont Ziya Kimdir? Tamer Levent Kimdir?

Sakla Beni Dizisi Konusu Nedir? Kont Ziya Kimdir? Tamer Levent Kimdir?

En büyük kanallardan biri olan Star TV'de dün yayın hayatına başlayan Sakla Beni dizisi merak konusu oldu. Yayın hayatına giren dizinin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından sık sık arama motorlarında aranıyor. Dizi severlerin Sakla Beni dizisine merakı üzerine akıldaki soruların cevabını haberimizde verdik. Sakla Beni dizisi konusu, Sakla Beni Dizisi Kont Ziya Kimdir?Tamer Levent Kimdir?

Türkiye’nin en büyük özel kanallarından birisi olan Star TV, 2 Kasım 2023 tarihinde Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Sakla Beni yayın hayatına başladı. Genel bir yayın anlayışına sahip olan Star TV’de; reyting rekorları kıran dizilerden, ödüllü yarışma programlarına ve talk Starlardan çeşitli haber içeriklerine kadar birçok yapım yer almaktadır. Star TV’nin dizi sektöründe ses getiren içeriği ise Sakla Beni dizisi merak konusu oldu. Başrollerini Uraz Kaygıroğlu ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizide, merak ettiğiniz tüm detayları sizin için derledik. Peki, Sakla Beni dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Dizinin oyuncularından Kont Ziya kimdir?Tamer Levent kimdir?

SAKLA BENİ DİZİSİNİN KONUSU NE?
Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar.

Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikayenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

Sakla Beni Dizisi Kont Ziya Kimdir? Tamer Levent Kimdir?

Tamer Levent (d. 13 Ekim 1950, İzmir), Türk oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve yazar.

1971 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne seviye sınavı ile girdi. Ankara Devlet Konservatuvarı Yüksek Bölümünden 1977 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nda önce oyuncu daha sonra yönetmen olarak çalışmalar yaptı. Devlet Tiyatroları genel müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yönettiği oyunlar; Rusya, Kanada, Güney Kore, İran ve Kuzey Kıbrıs'ta festivallere davet edildi. Hâlen Devlet Tiyatroları'nda rejisör kadrosundadır ve Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV ile Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği TOMEB kurucusu ve ilk genel başkanıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.