SAKİN OLALIM

SAKİN OLALIM

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk Pazar günü lider Beylerbeyispor’la oynayacakları maç öncesinde camiayı sağduyulu olmaya davet etti.GERGİNLİK RAKİBİN...

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk Pazar günü lider Beylerbeyispor’la oynayacakları maç öncesinde camiayı sağduyulu olmaya davet etti.

GERGİNLİK RAKİBİN İŞİNE GELİR

Pazar günü şampiyonluk yolunda Beylerbeyispor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Gebzespor’da Başkan Yusuf Öztürk, mor beyazlı taraftarlara seslenerek, maçı ölüm kalım havasına sokmamaları gerektiğini vurgulayarak taraftarları sakin olmaya davet etti. 

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Pazar günü oynanacak olan Beylerbeyispor maçı öncesinde sükunet çağrısında bulundu. Beylerbeyi maçının final havasına sokulmasının takımı olumsuz etkileyebileceğini düşünen Başkan Öztürk, Gebzespor taraftarları ve futbol kamuoyundan hassasiyet beklediğini söyledi. Başkan Öztürk sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘’Geçmiş yıllara baktığımızda şehri ölüm kalım havasına soktuğumuz her maçımızı hüsranla bitirdik. Bu maç bizim için sıradan bir maçtır ve herhangi bir görsel şov planlanmamaktadır. Arkadaşlarımızın bu konuya gerekli hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum. Lütfen bu maçı hayati bir maç olarak lanse edip, ortamı gererek rakibimizin ekmeğine yağ sürmeyelim’’ diyerek temkinli mesajlar verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.