Sahte içkiden ölümde 1 kişi tutuklandı

Sahte içkiden ölümde 1 kişi tutuklandı

Gebze’de meydana gelen sahte içkiden zehirlenme sonucu, fenalaşan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Turgut Baydar (73), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İçkiyi satın aldığı tespit edilen kişi ise yakalanarak tutuklandı.

 Gebze’de 09 Ocak 2022 günü meydana gelen sahte içki tüketimi sebebiyle zehirlenme olayında, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Turgut Baydar(73),  fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.  Yaklaşık 1 haftadan bu yana hastanede tedavisi devam eden Baydar, önceki gün fenalaşarak hayatını kaybetti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar sonucu, Baydar’a sahte içki sattığı tespit edilen İ.Ş, zehirlenme ve kasten öldürme iddiası ile yakalanarak gözaltına alındı. 

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Daha öncede kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet suçundan ve kasten yaralama suçundan kaydı bulunan zanlı, emniyette tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden Gebze İlçesi Köşklü Çeşme Mahallesi sakinlerinden olan işçi emeklisi Turgut Baydar ise Gebze Pelitli Mezarlığında toprağa verildi.

 

sahte.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.