Sahne Çayırovalı kadınların

Sahne Çayırovalı kadınların

Çayırova Belediyesi kadın tiyatro ekibinin sahnelediği yeni oyunun gala gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen oyunu Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ve televizyon programı sunucusu, yazar İsmail Kılıçarsan  ve çok sayıda tiyatrosever izledi. Yönetmenliğini Hakan Güneri’nin yaptığı oyun farklı skeçlerin birleşimi ile sergilendi. İlginin yoğun olduğu tiyatro gösterisi seyirciden büyük alkış topladı. Çayırova’da kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlikte örnek bir proje hayata geçirilerek ilçe halkıyla buluşturuldu.

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

Çayırovalı kadınların oluşturduğu tiyatro ekibi ilk kez Çayırova seyircisiyle buluştu. Çayırova’da sanata dair kadınların neler yapabileceğinin en güzel örneği olan oyun, tiyatro severlerden tam not aldı. Sahnedeki heyecanlı ve coşkulu performansları ile farklı konu başlıklarına değinen kadın tiyatro ekibi gösteri sonrasında ayakta alkışlandı. Kahkaha tufanı ile geçen gösteri sonrasında tiyatro ekibi oyuncuları, oyun yazarı ve yönetmen izleyicileri selamladı.

 

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Oyun sonrasında bir konuşma yapan yönetmen Hakan Güneri, sanata ve sanatçıya verdiği değer için Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ve televizyon program sunucusu, yazar İsmail Kılıçarslan sahneye davet edildi. Kenan Tuzcu, projeye fikirleriyle büyük katkı sunan İsmail Kılıçarslan’a teşekkür etti. Tuzcu konuşmasında “Pandemi nedeniyle biraz ertelediğimiz bir oyundu. Çokça tiyatro oyunu izliyoruz ama ben amatör tiyatro izlediğim hissiyatına hiç kapılmadım, müthiş profesyonel oyunculukları için Çayırovalı kadınlara teşekkür ediyorum’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.