Sağlıklı Yaşam Programı vatandaşları sporla buluşturdu
İzmit Belediyesinin Sağlıklı Yaşam Programı kapsamında bir araya gelen vatandaşlar, Fitness Antrenörü Şafak Denli eşliğinde açık havada spor yaparak güne enerjik başladı
İzmit Belediyesi tarafından sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen Sağlıklı Yaşam Programı, her cuma olduğu gibi bu hafta da vatandaşları sporla buluşturdu. Yahya Kaptan Mahallesi Gülümse Cafe arkasındaki açık alanda gerçekleştirilen programda vatandaşlar güne spor yaparak başladı.
GÜNE ZİNDE BİR BAŞLANGIÇ YAPTILAR
Düzenli fiziksel aktivitenin teşvik edilmesi ve vatandaşların güne enerjik başlamalarının amaçlandığı program kapsamında katılımcılar, açık havada yürüyüş ve egzersiz yaptı. Fitness Antrenörü Şafak Denli eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşlar, farklı egzersiz hareketleriyle güne zinde başladı.
HER CUMA DEVAM EDİYOR
Program sayesinde vatandaşların günlük yaşamlarında hareketli bir yaşam tarzı benimsemeleri ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmaları hedefleniyor. İzmit Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Programı, vatandaşların katılımına açık olarak her cuma günü gerçekleştirilmeye devam edecek. Programla kent genelinde sağlıklı ve aktif yaşam kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.