Sağlıklı yaşam için hayat boyu yürüyüş

Sağlıklı yaşam için hayat boyu yürüyüş

Sağlıklı bir Körfez için Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt öncülüğünde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin bu hafta ki durağı Tütünçiftlik sahili oldu.

Körfezlilerin; yeterli, dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla başlatılan sağlıklı yaşam yürüyüşleri her hafta Körfez’in farklı noktalarında gerçekleştiriliyor. Körfezliler bir yandan spor yaparken, bir yandan da kentin güzelliklerini tanıma fırsatını yakalıyor.
SPOR ÇOK ÖNEMLİ
Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının yanı sıra Körfezlilerinde katıldığı sağlıklı yaşam yürüyüşüne ısınma hareketlerinin ardından start veriliyor. Yürüyüş esnasında Başkan Söğüt ile beraber sohbet ederek spor yapan vatandaşlar Başkan Söğüt’e yürüyüşlerden duydukları memnuniyetleri dile getirme imkanı buluyorlar. Bununla birlikte Başkan Söğüt, vatandaşlara sporun ve sağlıklı yaşamın öneminden bahsederek, “Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. İstiyoruz ki her vatandaşımız düzenli olarak spor yapsın ve sağlıklı kalsın” ifadelerine yer verdi.
KÖRFEZ’DE SPOR
Sporun Başkenti olan Körfez, tesis ve yatırımlarıyla 7’den 70’e kentin spor yapması ve sportif aktivitelere katılımları sağlamak amacıyla tüm imkanlarını seferber ediyor. İlçenin farklı noktalarında hizmete sunulan parklar ve yeni yaşam alanları ise Körfez’in ciğeri görevini görüyor. Burada vatandaşlar hem sporlarını yapma, hem de aileleriyle birlikte vakitlerini geçirme imkanlarını yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.