Sağlıkçılarda gündem ek  gösterge, sabit vergi, TİS

Sağlıkçılarda gündem ek gösterge, sabit vergi, TİS

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi; Gebze Bölgesi’nde 112 ASHİ’lerde çalışan temsilci ve üye sağlıkçılarıyla buluştu. 3600 ek gösterge, sabit vergi ve ağustostaki TİS’in konu edildiği toplantıda yerel seçim hiç konuşulmadı

muhabbet.jpgnese.jpgikili-001.jpgaile.jpg

31 Mart yerel seçimlerine yedi hafta kala, yerel seçimin konu edilmediği az sayıdaki toplantılardan birinde Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin Gebze Bölgesi’ndeki 112 ASHİ’lerde (Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu) görev yapan temsilci ve üyeleri bir araya geldi. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve beraberindeki heyet, Cookiees Kafe’deki kahvaltılı toplantıda sendika üyeleri ile 3600 ek gösterge, sabit vergi ve bu yıl ağustos ayında başlayacak olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerini sendika üyeleri ile birlikte değerlendirdi.

İŞİMİZ SİYASET DEĞİL

Aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Üyesi ve Kocaeli İl Temsilcisi olan Şube Başkanı Ömer Çeker, son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtip, “Sendika olarak üyelerimizi iş kolumuzla ilgili konulara dair bilgilendirmede çok hassasız. Bu tür toplantılar aynı zamanda birlik beraberliğimizin ve kaynaşmamızın artmasına sebep oluyor” dedi. Çeker yerel seçim döneminde olunmasına karşın toplantıda yerel seçimin hiç gündeme gelmediğini belirtip, “Bizim işimiz siyaset değil. Kendi konularımız için bir araya geldik” dedi.

KAZAN ve ÖZMEN EŞLİK

ETTİ AKSOY DA KATILDI

Çeker’e toplantıda İzmit’teki 112 Komuta Merkezi’nden sendika temsilcisi Ahmet Murat Kazan ve Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi asistanı Leyla Özmen de eşlik etti. Toplantıya ayrıca Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor Yüksel Aksoy da katıldı. Başkan Çeker sendikanın hastanedeki eski temsilcilerinden Murat Aksoy’un abisi olan Yüksel Aksoy ile toplantının ardından keyifli bir sohbet de etti.

AİLELERİYLE KATILDILAR

Toplantıya Gebze 1 No’lu ASHİ’den temsilci Ayşegül Özcanlı ve üye Ayşenur Güven; Gebze 3 No’lu ASHİ’den temsilci Serkan Taşçı, Gebze 4 No’lu ASHİ’den temsilciler Engin Akpunar ve Engin Koç ile üyeler  Ertan Özkurul, Müzeyyen Sidar, Fatime Kanpak, Pınar Coşkun ve Şükrü Kaptan; Gebze 7 No’lu ASHİ’den temsilci Nergiz Güneş ve üye Duygu Gümüş; Darıca 1 No’lu ASHİ’den üye Havva Yıldırım, Darıca 2 No’lu ASHİ’den üyeler Çiğdem Akan, Emre Karataş ve Gülden Serbest; Darıca 3 No’lu ASHİ’den temsilci Ümmü Çakır; Çayırova 1 No’lu ASHİ’den temsilci Emine Kartal ile üyeler Ertan Karalı, Dilek Yılmaz ve Kübra Taşkın; Çayırova 3 No’lu ASHİ’den üye Esra Güngörmüş katıldı. Bazı üyeler toplantıda eş ve çocukları ile birlikte yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.