Sağlıkçılar destek arayışına devam ediyor

Sağlıkçılar destek arayışına devam ediyor

  Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli tabipler odasını ziyaret etti. Oda başkanı yıllık izinde olduğundan Yönetim Kurulu Üyesi...

 

 

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli tabipler odasını ziyaret etti. Oda başkanı yıllık izinde olduğundan Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Dr. Murat Epözdemir ile  Ömer Çeker ile görüştü. Başkan Çeker İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin tabelasının  ve kurumsal kimliğinin ortadan kaldırılarak  İzmit Seka Devlet Hastanesine bağlı bir birim haline getirilmesi ile ilgili hazırladıkları raporu,  Tabipler odası yönetim kurulu üyesi Genel Sekreter Dr. Murat Epözdemir sundu. Görüşmede hastane bağımsız genel hastaneye  dönüşmesi gerektiğinde fikir birliği sağlandı.

 

Zaman İçerisinde Hastane İşlevsiz, Etkisiz  Hale Gelecektir

Başkan Çeker; İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin Bağımsız Genel Hastane olarak faaliyetine devam etmesi, Kocaeli Devlet, Seka Devlet Hastanelerinde Kadın Doğum  ve Çocuk Servisi açılması için  Genel Sekreter Dr. Murat Epözdemir den destek istedi. Şube Başkanı Çeker; “Mevcut hastanenin kapatılarak başka bir hastaneye Bağlı bir birim haline getirilmesinde durumda halkımızın kaliteli sağlık hizmeti almasında ciddi sıkıntılar oluşur. Zaman içerisinde hastane işlevsiz, etkisiz hale gelecektir.  Alikahya Kadın Doğum  Çocuk Hastanesi’nin bu kentin değeri olduğunu bu nedenle herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Çeker, “İleride ihtiyaç duyacağımız şeylere şimdiden sahip çıkmamız gerekiyor” dedi. 

 

Yaptığınız Ve  Yapacağınız Çalışmaları Destekliyoruz

 

Genel Sekreter Dr. Murat Epözdemir’de ; “Türk Sağlık Sendikasının hazırlamış olduğu raporu yönetim kurulunda değerlendireceğiz. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin Bağımsız Genel Hastane olarak faaliyetine devam etmesini, Kocaeli Devlet Hastanesinde ve Seka Devlet Hastanelerinde Kadın Doğum  ve Çocuk Servisi açılması  gereklidir. Bu konuda yaptığınız ve yapacağınız çalışmaları destekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.