Sağlık yatırımlarını inceledi

Sağlık yatırımlarını inceledi

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan yapım çalışmaları devam eden sağlık yatırımlarına yönelik saha ziyaretlerini sürdürüyor. Pehlevan, ilimizde yapım çalışmaları hızla devam eden birçok sağlık yatırımının tamamlanıp birbiri ardına hizmete alınmasıyla, bölgedeki sağlık hizmetlerinin çok daha etkin hale getirileceğini vurguladı.

Kocaeli’de sağlık hizmetleri sunumuna çok önemli katkılar sağlayacak birçok sağlık yatırımının yapım ve inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan yapım çalışmaları devam eden sağlık yatırımlarına yönelik saha ziyaretlerini sürdürüyor.

Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün Çayırova ilçesine giderek yapım çalışmaları süren Çayırova 200 Yataklı Devlet Hastanesi ve Çayırova Akse Aile Sağlığı merkezlerini ziyaret ederek mevcut durumu yerinde gözlemledi.

Projede görevli yüklenici firma yetkilileri tarafından İl Sağlık Müdürümüze mevcut durum ve planlamalarla ilgili çeşitli bilgiler aktarıldı.

200 YATAKLI HASTANE

İncelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Pehlevan, “Çayırova Şekerpınar mahallesinde yer alacak olan hastanemiz, toplamda 44 bin metrekare kapalı alana ve 200 yatak kapasitesine sahip olacak. Yer teslimi sonrasında yapım çalışmaları başlayarak hızla devam eden proje, tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgedeki önemli sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak.” dedi.

Buradaki değerlendirmelerin ardından; Çayırova Akse mahallesine giden İl Sağlık Müdürü Pehlevan ve beraberindeki heyet, yer teslimi sonrası yapımına başlanan Çayırova Akse Aile Sağlığı Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Op. Dr. Pehlevan; Akse Aile Sağlığı merkezinin 9 aile hekimliği biriminin yanısıra, çocuk kulübü, genç bilgi evi, kadın kurs merkezi, spor salonu, çok amaçlı salon ve idare odası gibi özellikli birimleri barındıracağını belirtti.

SAĞLIK HİZMETLERİ ÇOK DAHA ETKİN HALE GELECEK
Akabinde Darıca Birinci Basamak Sağlık Kompleksi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde, son aşamasına gelen çalışmaları değerlendiren Op. Dr. Pehlevan; Merkezin bir an evvel hizmete alınması için gerekli incelemelerde bulundu.
Pehlevan, ilimizde yapım çalışmaları hızla devam eden birçok sağlık yatırımının tamamlanıp birbiri ardına hizmete alınmasıyla, bölgedeki sağlık hizmetlerinin çok daha etkin hale getirileceğini vurguladı.

İSA TURHAN

2.jpeg1.jpeg3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.